fbpx
Skip to main content

Goede Doelen

De opbrengst van de Badeendjesrace wordt volledig gedoneerd aan drie toegewijde stichtingen die zich inzetten voor het bevorderen van respect—voor elkaar, voor elkaars eigendommen en voor de natuur—onder jeugd en jongvolwassenen. Ons doel is om bij te dragen aan een harmonieuze gemeenschap waar sportieve evenementen zonder incidenten verlopen en waar de natuurlijke wereld gewaardeerd en beschermd wordt.

1. Stichting Sportservice Noord-Brabant maakt gebruik van buurtsportcoaches om sport- en spelactiviteiten op te zetten en te begeleiden, waarbij de nadruk ligt op plezier en fair play.


2. Stichting Het Derde Team biedt praktische workshops aan voor coaches en spelers van lokale sportverenigingen, gericht op het creëren van een veiligere, sportievere en respectvollere speelomgeving.


3. Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid, afdeling Dintel-en Marklanden, organiseert in samenwerking met de Nobelaer en lokale biologieleraars boeiende natuurontdekkingstochten, zoals vogels spotten bij de Westpolderplas en bezoeken aan natuurmusea en biologische boeren.

Daarnaast wordt een deel van de opbrengst besteed aan de organisatie van de eerste Obstakel Run Etten-Leur op 25 augustus—een spannende en leuke uitdaging voor het hele gezin. Wij geloven dat bewegen niet alleen gezond is, maar ook ontzettend leuk kan zijn!