fbpx
Skip to main content

Koop Jouw Badeendjes

en steun het Goede Doel!

Doe mee met de opwindende Badeendrace in Etten-Leur en maak kans op fantastische prijzen, terwijl je bijdraagt aan het Goede Doel!

Het kopen van jouw badeendje is gemakkelijker dan ooit, met drie handige manieren om deel te nemen.

Of je nu de voorkeur geeft aan online aankoop, of persoonlijke verkoop, wij hebben alle opties voor je beschikbaar. Hieronder vind je alle details:

Scan de QR code of klik op een koop knop

Ons veilige en gebruiksvriendelijke betalingssysteem zorgt voor een vlotte transactie. Volg simpelweg deze stappen:

 • Kies het aantal eendjes dat je wilt kopen
 • Vul je betalingsgegevens in en voltooi de transactie.
 • Je ontvangt een bevestiging van je aankoop via e-mail.

Via leden van deelnemende Lions Clubs

Onze badeendrace wordt trots ondersteund door de leden van deelnemende Lions Clubs in Etten-Leur.

Je kunt je badeendjes ook kopen door direct contact op te nemen met een van de leden. Zij zullen je graag meer vertellen over het evenement en hoe je badeendjes kunt kopen.

Tijdens evenementen en speciale dagen in Etten-Leur

Wij zijn aanwezig op diverse lokale evenementen in de aanloop naar de badeendrace.

Bekijk ons evenementenschema hieronder om te zien waar en wanneer je ons kunt vinden. Kom langs, ontmoet ons team, en koop je badeendjes persoonlijk.

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Agenda verkoop badeenden:

 • Zaterdag 27 april

  Koningmarkt (Moeierboom)

  8.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag 4 mei

  Burchtplein (bij de AH)

  12.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag 11 mei

  Van Bergenplein

  12.00 - 17.00 uur
 • Vrijdag 17 mei

  Montmartre (bij het Trufschip)

  17.30 - 22.30 uur

Speluitleg Badeendrace Etten-Leur

De Badeendrace Etten-Leur is een spannend evenement waarbij je niet alleen veel plezier kunt hebben, maar ook mooie prijzen kunt winnen, en dat allemaal voor een goed doel! Hier is hoe je kunt deelnemen en wat de spelregels zijn:

Hoe Doe Je Mee?

 1. Koop een Badeend: Je kunt een badeend kopen voor €2,50 of profiteren van een aanbieding van 5 badeendjes voor €10. Badeendjes zijn verkrijgbaar bij leden van Lions Club Etten-Leur e.o. en Lions Club De Vryeheydt Etten, op speciaal georganiseerde uitgiftepunten, of eenvoudig online.

 2. Je Badeendnummer: Elk gekochte badeend heeft een uniek nummer dat namens jou zal racen.

De Race

 • Datum: De race vindt plaats op zaterdag 18 mei 2024. Alle eendjes worden te water gelaten om een afgezet parcours af te leggen.
 • Prijzen: De eerste 30 eendjes die de finish bereiken, winnen prijzen voor de eigenaren van de corresponderende badeendnummers. Het eerste eendje levert de hoofdprijs op, het tweede eendje de tweede prijs, en zo verder.

Bijzondere Regels

 • Extra Kansen:  Indien er meer eendjes zijn verkocht dan het maximaal aantal eendjes van 3.000 begint de nummering weer bij 1 gevolgd door de letter A. Worden er meer dan 6.000 eendje verkocht dan beginnen we weer met 1, gevolgd door de letter B. Ieder eend metr het nummer van de winnaar krijgt dezelfde prijs.
 • Weersomstandigheden: De organisatie kan besluiten om de eendjes kunstmatig voort te stuwen bij slecht weer, bijvoorbeeld met een waterstraal of windmachine.
 • Alternatief Plan: Mocht de race onverhoopt niet door kunnen gaan, dan organiseert de wedstrijdcommissie binnen 7 dagen een digitale trekking onder toezicht van een notaris om de winnaars te bepalen.
 • Eigendom: Alle eendjes blijven eigendom van de Lionsclubs. De organisatie zorgt ervoor dat na de race alle eendjes uit het water worden gehaald.

Inleg

 • Voor de deelname aan deze unieke race betaal je €2,50 per badeendje of €10 voor vijf badeendjes. Jouw bijdrage gaat naar een goed doel en geeft je de kans om prachtige prijzen te winnen.

Doe mee aan de Badeendrace Etten-Leur en beleef niet alleen een geweldige dag, maar steun ook het goede doel met jouw deelname. Koop je badeendje(s) vandaag nog en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Veel succes!